Foto
Milko Verheijen. Ik ben geboren in 1969 in het mooie Limburgse land maar woon al geruime tijd in Zuid Holland. Op mijn 8ste verjaardag kreeg ik de eerste muntjes kado van mijn opa. Daarmee werd mijn passie voor verzamelen geboren. Ik spaarde al mijn geld om maar muntjes te kunnen kopen.

Nu loop ik al jaren beurzen en veilingen af of surf ik op het internet om munten te vinden die mijn verzameling aanvullen en/of naar een hoger niveau brengen.
Mijn dubbele munten verkocht ik dan op markt- en veilingsites. Daar is mijn passie voor handelen ontstaan.

Met de komst van deze website hoop ik mijn beide passies te combineren ten einde anderen te kunnen helpen ook hun verzameling uit te breiden of te verbeteren.
U kunt mij bereiken onder telefoonnummer: 06-18871541 per e-mail via de contactpagina.

Anita Klaassens. Ik ben in 1971 geboren in het Groningse Westerkwartier in het pittoreske plaatsje Nuis. Na mijn studie als verzorgende ben in naar Leidschendam verhuisd waar ik mijn partner Milko heb ontmoet.

Dankzij zijn passie voor munten ben ik ook geïntereseerd geraakt. Daarnaast vind ik het leuk om op het internet bezig te zijn en daarom hou ik me nu bezig met deze website. 

U kunt mij bereiken onder telefoonnummer: per e-mail via de contactpagina.

Met enig trots willen wij hier ook vermelden dat het "muntenvirus" ook onze dochter te pakken heeft gekregen. Haar hobby is het om munten met afbeeldingen van dieren te verzamelen.